پودر زرشک مانوشا برای اولین بار در ایران و خراسان جنوبی از عصاره زرشک تازه تولید گردیده است.
- بیشتر بخوانید: پودر انار
پودر زرشک کاملا طبیعی بوده و قابل حل در انواع مایعات می باشد.لذا از این رو قابل استفاده به عنوان طعم دهنده در چای، تولید بستنی زرشک طبیعی، انواع خورشت و…. می باشد.
- بیشتر بخوانید: پودر انجیر
لازم به ذکر است پودر زرشک به عنوان ادویه و چاشنی می تواند در رستوران ها جهت بالابردن کیفیت غذای طبخ شده استفاده گردد.پودر زرشک فساد پذیر نمی باشد و قابلیت نگهداری طولانی مدتی را دارد.
- بیشتر بخوانید: پودر آناناس
- بیشتر بخوانید: پودر زنجبیل