خشکبار را می توان به صورت کامل، به عنوان خشکبار امروز، یا خرد کرده و روی غذا میل کرد.
آنها به طور گسترده در فروشگاه های مواد غذایی و آنلاین در دسترس هستند و در انواع مختلفی از جمله نمک، بدون نمک، چاشنی، ساده، خام یا برشته عرضه می شوند.
به طور کلی، خوردن آجیل به صورت خام یا برشته کردن آنها در فر در دمای کمتر از 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) سالمتر است.
آجیل بو داده خشک بهترین گزینه بعدی است، اما سعی کنید از آجیل بو داده شده در روغن های گیاهی و دانه خودداری کنید.
آجیل ها را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد، که آنها را برای میان وعده های در حال حرکت و مسافرت ایده آل می کند.
با این حال، اگر قرار است آنها را برای مدت طولانی نگهداری کنید، یک یخچال یا فریزر آنها را تازه تر نگه می دارد.
خوردن آجیل به طور منظم ممکن است از بسیاری جهات سلامت شما را بهبود بخشد، مانند کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی، و همچنین سطح کلسترول و تری گلیسیرید.
این خوراکی مغذی با فیبر بالا حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کند – علیرغم تعداد کالری بالا.
تا زمانی که آنها را در حد اعتدال میل کنید، آجیل یک افزودنی خوشمزه به یک رژیم غذایی سالم و متعادل است.
آجیل ترد، سیر کننده و مغذی، غذای فوق العاده ای است که باید در دست داشته باشید.
آنها منبع خوبی از فیبر، چربی های سالم و پروتئین گیاهی هستند. علاوه بر این، آنها به تنهایی عالی هستند، با میوه ها ترکیب می شوند یا به غذاهایی مانند سالاد، دسر و غلات اضافه می شوند.
علاوه بر این، تحقیقات نشان میدهد که خوردن آجیل بیشتر ممکن است از وزن بدن سالم حمایت کند و به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماریها از جمله بیماری قلبی کمک کند.
آجیل همچنین یک انتخاب غذایی عالی برای کودکان است. در واقع، مطالعات نشان می دهد که افزودن آجیل به رژیم غذایی کودک شما ممکن است مصرف پروتئین، چربی های سالم و فیبر را بهبود بخشد.
آجیل دارای بافت، طعم و مشخصات مواد مغذی مختلفی است.
در اینجا 9 آجیل مغذی را برای اضافه کردن به رژیم غذایی خود آورده ایم.